Főoldal -- Határozatok -- Hitelintezeti határozatok
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének EN-I-290/2010. számú határozata az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. számára alapító okirat módosításának engedélyezése tárgyában

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 31., továbbiakban: Hitelintézet) Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39., továbbiakban: Felügyelet) benyújtott kérelmére, a Felügyelet elnökének felhatalmazása alapján az alábbi

h a t á r o z a t o t

hozom.

Engedélyezem a Hitelintézet Alapító okirata „Az Igazgatóság” című 9. pontjának az alábbi szövegezésű 9.3. alponttal történő kiegészítését:  

„9.3. Az Igazgatóság jogosult az Mt. 188.§-ában meghatározott, a munkáltató vezetőjének helyettese és a 188/A.§ (1) bekezdése hatálya alá tartozó munkavállaló számára teljesítménykövetelményt, valamint az ahhoz kapcsolódó teljesítménybért vagy más juttatást meghatározni.”

A határozatot a Hpt. 14.§ (1) bekezdés c) pontja, és a 20.§ e) pontja alapján, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéről szóló 2007. évi CXXXV. törvény 4. § c) pontjában biztosított hatáskörben eljárva hoztam meg.

Tekintettel arra, hogy a kérelemnek teljes egészében helyt adtam, a határozat indokolását és a jogorvoslatról való tájékoztatást a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 72. §-ának (4) bekezdése alapján mellőztem.

Budapest, 2010. május 03.

dr. Török Ilona s.k.,

a PSZÁF igazgatója