Számítsa ki hitelét!

A hitelkalkulátor program célja, hogy tájékoztatást nyújtson Önnek, ha hitelt kíván felvenni forintban vagy devizában. A program segítségével saját igényeihez szabottan kiszámolhatja, mekkora törlesztőrészleteket fog fizetni, illetve azok összegét hogyan befolyásolja a kamat vagy az árfolyam változása.

A program által kiszámított adatok nem feltétlenül egyeznek meg az egyes hitelintézetek konkrét és speciális kondíciói alapján a hitelintézet által kiszámított törlesztési adatokkal. Kizárólag az Ön tájékozódását szolgálják, és nem jelentik azt, hogy ezekkel a feltételekkel lehetne bármely hitelintézetnél hitelt felvenni.

Javasoljuk, hogy a program segítségével kiszámolt törlesztési adatokat viszonyításként használja, és hiteligényével keressen meg több hitelnyújtót is, amelyek ajánlataival a törlesztő részleteket összehasonlíthatja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hitelkalkulátor nem a pénzügyi szolgáltatók termékpalettáján történő eligazodáshoz nyújt segítséget! Az aktuális finanszírozási lehetőségekről a Hitel- és lízingtermék választó programunk segítségével tájékozódhat.

A hitelkalkulátor